Infra

Home / Infra

Professioneel en vooral flexibel

Voor al uw bestrating, grond-, sloop- en rioleringswerken bent u bij ons op het goede adres! Door ons vakmanschap krijgen we ieder project naar wens geklaard. Ons streven is dan ook, om het een ieder naar de wens te maken!

Bij bestrating kunt u denken aan het machinaal bestraten van complete woonwijken, maar wij zijn ook gespecialiseerd in de kleinere projecten, zoals bijvoorbeeld uw tuin of erfverharding.

Bij grondwerk kunt u denken aan het uitgraven van uw woning of bedrijfshal tot het aanleggen van uw tuin.

Bij rioleringswerk kunt u denken aan het aansluiten van de afwatering van uw dakgoten tot de hoofdriolering in de weg.

Bij sloopwerk kunt u denken aan het slopen van uw gehele woning tot een klein muurtje in de badkamer.

Ook kunnen wij voor u kleine verbouwingen realiseren, zoals bijvoorbeeld het opknappen van uw badkamer of het maken van een uitbouw aan uw woning.

Wij beschikken over een ruim assortiment machines en gereedschappen waarmee onze vakmannen zeer proffesioneel omgaan.

Dus zoekt u dé juiste partner in de wegenbouw of heeft u plannen met uw huis of tuin, neem dan snel contact met ons op!


Bestrating

Op het gebied van bestrating bent u voor vrijwel alles bij ons op het juiste adres.
Van het aanleggen van sierbestrating tot het aanleggen van complete woonwijken tot agrarische verharding.
Wij zijn ook gespecialiseerd in het machinaal bestraten van wegen of erfverharding.
Wij beschikken over het juiste en moderne materieel, denk bijvoorbeeld aan een machinale legklem tot een precisie machine die de zand-/puinbaan op de juiste hoogte legt.

Heeft u plannen voor een metamorfose van uw tuin, dan komen wij u daar graag mee helpen. Van advies tot en met de uitvoering!

 

Grondwerk

Bij ons is grondwerk een gespecialiseerde tak van het bedrijf. Daarbij moet u denken aan het aanleggen van uw tuin tot het aanbrengen van een goede fundering onder uw straatwerk. Wij beschikken dan ook over een zeer uitgebreid machinepark. Van een 1 Tons kraantje die bij u in huis kan komen tot een 13 Tons mobiele graafmachine, waarmee de machinisten zeer kundig zijn. Ook een hebben wij een tractor en dumper tot beschikking, waarbij wij u kunnen voorzien van zand, grond of andere bouwstoffen. Dus voor aan- en afvoer van verschillende materialen zijn wij u ook graag van dienst. Voor grondverbetering, afgraven en uitvlakken van kleine en grote ruimtes bent u ben ons dus weer aan het juiste adres. Ook voor een natte en drassige omgeving draaien wij onze hand niet om.

Rioleringswerkzaamheden

Voor alle soorten rioleringswerken kunnen wij u ook goed van dienst zijn. Met onze verschillende soorten graafmachines kunnen wij dit in het grote werk uitvoeren, maar ook door uw tuin of smalle ruimtes. Daarom is het aansluiten/vervangen van huisaansluitingen geen probleem. Of voor het aanleggen van vuil- en/of hemelwater afvoer kunnen wij u goed van dienst zijn.

 

Sloopwerken

Voor sloopwerk zijn wij ook het geschikte bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan een gehele woning slopen tot een muurtje in de badkamer. Wij beschikken hierbij over het juiste materieel en vakmanschap. Ook betonvloeren krijgen wij klein. Wij hebben hiervoor sloophamers aan een kraan en slaan zo de betonvloer in kleine hanteerbare stukken . Ook het afvoeren van uw bouw en sloop afval kunnen wij regelen, zodat u aan een schone lei kunt beginnen met het opbouwen.

 

Waterbouw

MJ de Boer is gevestigd in een waterrijk gebied. En ter uitbreiding van MJ de Boer Infra hebben we ons gespecialiseerd in de waterbouw en baggerwerkzaamheden.

Door met vakmensen te werken hebben we veel kennis in huis. Ook maken we gebruik van professionele machines, die onze werkzaamheden ondersteunen.

Bij waterbouw moet u denken aan beschoeiingen en het plaatsen van damwand. Maar ook steigers en vlonders behoren tot ons specialisme. Hierbij werken we met verschillende materialen zoals : Kunststof, beton en meerdere soorten hout.

Bij baggerwerken moet u denken aan de sloot of haven uitbaggeren. Hierbij kijken we op locatie welke machines hier het beste bij passen.

We werken voor Gemeenten, Waterschappen, Provincies, Bedrijven en particulieren.